شبیه سازی و آموزش خط کش اندازه گیری میلیمتری

;
;
;
;
;
;
;
مقدمه
فرایند تدوین استاندارد های حسابداری فرایندی مستمر و پویاست که در واکنش به تغییر تغییر شرایط وتحولات محیط داخلی وبین المللی با هدف ارتقای شفافیت گزارشگری مالی تغببر و تجدید نظر در استاندارد های موجود یا تدوین استاندارد های جدید را ایجاب مکند در این فرایند یکی از سیاست های اصلی سازمان حسابرسی
استفاده از استاندارد حسابداری با درنظر گرفتن شرایط داخلی;; کشور است
دامنه کاربرد
1 . کاربرد این استاندارد در حسابداری موارد زیر الزامی است
مشروط بر اینکه به فعالیت کشاورزی مربوط باشد
الف.داراییهای زیستی
ب;; .تولید کشاورزی در زمان برداشت
و رد موارد زیر کاربرد ندارد
الف.زمین مربوط به فعالیت کشاورزی
ب;; .داراییهای نامشهود مربوط به فعالیت کشاورزی
3;; .این استاندارد درمورد تولید کشاورزی یعنی محصول برداشت شده از داراییهای زیستی واحد تجاری تنهادر زمان برداشت کاربرد دارد .
مربوط خواهد بود.این استاندارد به فراوری محصولات کشاورزی بعد از زمان برداشت مربوط نمی شود ؛برای مثال،فرایند فراوری انگور تا سرکه توسط باغدار پرورش دهنده انگور مشمول این استاندارد نیست.;;;;;;;;;;;;;;;;;;
5 . اصطلاحات ذیل در این استاندارد با معانی مشخص شده زیر به کار رفته است
*فعالیت کشاورزی عبارت است از مدیریت بر دگردیسی داراییهای زیستی برای فروش،تبدیل به تولید کشاورزی یا افزایش داراییهای زیستی.
*دگر دیسی شامل فرایندهای رشد،تحلیل،تولید و تولید مثل است که به تغییرات کیفی یا کمی دارایی زیستی می انجامد.
*دارایی زیستی عبارت است از حیوان یا گیاه زنده.
*تولید کشاورزی عبارت است از محصول برداشت شده از داراییهای زیستی واحد تجاری.
*گروهی از داراییهای زیستی عبارت است از مجموعه حیوانات یا گیاهان زنده مشابه.
*برداشت عبارت است از جداسازی تولید کشاورزی از دارایی زیستی یا پایان دادن به فرایند زندگی دارایی زیستی.
*دارایی زیستی مولد عبارت است از یک دارایی که به قصد تولید مثل،اصلاح نژاد و یا تولید کشاورزی،با حفظ حیات دارایی زیستی،نگهداری میشود و قابلیت برداشت در بیش از یک سال را دارد.
دارایی زیستی غیرمولدبه طبقه ای از دارایی زیستی گفته میشود که واجد شرایط تعیین شده برای داراییهای زیستی مولد نیست.
6 . فعالیت کشاورزی شامل انواع گوناگونی مانند پرورش احشام،درختکاری،کاشت گیاهان یکساله یا چند ساله،زراعت،کاشت درختان میوه و نهالستان،پرورش گل و پرورش آبزیان است.برخی ویژگی های مشترک این فعالیتها به شرح زیر می باشد:
7 .دگردیسی به یکی از نتایج زیر منجر میشود.
8 .داراییهای زیستی غیر مولد اقلامی هستند که به عنوان تولید کشاورزی برداشت می شوند یا به عنوان داراییهای زیستی به فروش می رسند.دامهای گوشتی،دامهای آماده فروش،ماهی پرورشی،غلات در جریان رشد از قبیل ذرت و گندم،و درختان پرورشی جهت تهیه الوار نمونه هایی از داراییهای زیستی غیر مولدمی باشد.داراییهای زیستی مولد از جمله شامل اقلامی مانند دامهای شیری،تاکستانها،درختان میوه و مرغ های تخم گذار است.
تعاریف عمومی
بازار فعال;; عبارت است از بازاری که کلیه شرایط زیر را دارد:
الف:اقلام مبادله شده در بازار متجانس هستند.
ب:معمولاً خریداران و فروشندگان مایل در هر زمان وجود دارند.
ج:قیمتها برای عموم قابل دسترسی است.
مبلغ دفتری;; مبلغی است که دارایی به آن مبلغ در ترازنامه منعکس می شود.
ارزش منصفانه;; مبلغی است که خریداری وطلع و مایل و فروشنده ای مطلع و مایل می توانند در معامله ای حقیقی و در شرایط عادی، یک دارایی را در ازای مبلغ مزبور با یکدیگر مبادله یا یک بدهی را تسویه کنند.
(ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
متن کامل را می توانید دانلود نمائید
چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)
ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه
همراه با تمام ضمائم (پیوست ها) با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند
موجود است
;
;
;
;
;
;
;
;
;
نوع فایل : word;
تعداد صفحات : 70
;
;
;
;مقدمه ;
پس از راه افتادن یک کارخانه راه بردن آن به افرادی سپرده می شود که در اصطلاح متداول «اپراتورها» خوانده میشوند ولی ابتدا کلمه فارس «راهبر» برای نامیدن فرد و عبارت «گروه راهبری» برای جمع آنها کلمات مناسب تری هستند.
انتظارات اولیه ازگروه راهبردی یک واحد، ساده و قابل درک است و کار تولید باید بدون وقفه ادامه یابد وآهنگ تولید حتی الامکان بالا باشد، اما انتظارات یک مدیریت اگاه و متعهد در این مقدار خلاصه نمی شود، باید راندمان تبدیل هر چه بالاتر، هزینه تعمیرات هر چه کمتر، عمر دستگاهها هر چه زیادتر، کیفیت محصول هر چه بالاتر، و تعداد حوادث هر چه پائین تر باشد.
برآوردن همه این خواسته ها چندان هم آسان نیست و احتیاج به تدارکات کافی دارد، اولین تدارک، دادن آموزش های لازم به هر یک از اعضای گروه راهبردی است یک آموزش خوب آمیزه ای از بحث های شفاهی، در اختیار گذاشتن خواندنیهای کتبی و دادن تمرین های عملی است که توسط هر یک از رده های سلسله مراتب به افراد رده های پائین تر و کم تجربه تر ارائه میگردد. بسته به نوع مسئولیت شخص آموزش گیرنده موضوع مطلب آموختنی، کارآموزش ممکن است بصورت «مداوم» و یا بصورت «یکبار برای همیشه» باشد.
جزوه حاضر اولین مجموعه نوشته شده ای است که توسط دار آموزان لیسانس گروه ردهبری واحد اوره (در طرح گسترش مجتمع پتروشیمی شیراز) برای ارائه به کاراموزان دیپلمه گروه تهیه شده است و منظور از تهیه آن دادن یک سری اطلاعات کلی و عمومی نسبت به خصوصیات فرآیندی واحد، بدون ورود در جزئیات مربوطه می باشد و به این ترتیب بدیهی است مطالعه به آن باید فقط نقطه شروع آموزه های لازم تلقی گردد و هر یک از کارآموزان می بایست پس از مطالعه آن برای کسب اطلاعات دقیق مورد اقتضای مسئولیت آتی خود به منابع دیگر مواجه کند.
Mechanical catalog ;این منابع هستند.
در متن جزوه، برای رعایت اختصار و احتراز از گیج کنندگی، هر دستگاهی فقط از نظر کاری که انجام می دهد مورد توجه واقع شده و حتی الامکان از پرداختن به جزئیات کاری خیلی دقیق احتراز شده است. برای بدست آوردن جزئیات دقیق مربوط به هر دستگاه خاص باید به Mechanical catalog مربوطه در اسناد واحد مراجعه شود. اسم کامل کلیه دستگاههای مهم واحد همراه با کد اختصاری آنها در ضمیمه شماره 1 انتهای جزوه بصورت یکجا جمع آوری شده است. بخاطر سپردن این اسامی بدین علت که یادآور کار و وظیفه دستگاهها می باشد برقراری ارتباط و تفاهم متقابل بین افراد از گروههای مختلف را تبدیل می کند و از این بابت ضرورت دارد. این اسامی همراه با پاره ای مشخصات فنی، دستگاهها در حاشیه نقشه های P.I.D نیز مندرج است.
برای افرادی از گروه راهبری که مسئولیت آنان مستقیماً راه بردن یک یا چند دستگاه خاص از واحد می باشد آگاهی از مقدار دقیق عددی پارامترهای مربوطه یک نیاز ضروری است ولی چون برای کسی که اولین بار می خواهد با مطالعه یک جزوه با واحد آشنا شود. نباید شرایطی فراهم آورد که مفاهیم در شلوغی ناشی از کثرت اعداد وارقام گم شوند، لذا در متن جزوه فقد حداقل ارقام و اعداد بسیار مهم ذکر گردیده و ارائه اطلاعات کمی به ضمیمه 2، در انتهای جزوه واگذار شده است.
تذکر این نکته ضروری است که مقادیر درج شده پارامترهای عملیاتی اعدادی هستند که در مرحله طراحی فرایند بر مبنای موازی مواد و انرژی پیش بینی شده اند و بسیار معقول است که مقادیر عددی پارامترها در مرحله عمل کم و بیش با این اعداد تفاوت داشته باشد.
;
فهرست مطالب
عنوان
;صفحه
مقدمه;
1
فصل 1- کلیات
7-4
فصل 2- تشریح فرآیند واحد اوره
23-5
فصل 3- سیستم بخار
26-24
فصل 4 – سیستم روغن
28-27
فصل 5- ماشین های محرک
35-29
شکل ها
40-36
شیمی و مکانیسم واکنش و بررسی عوامل فشار- دما
42
سیستم های چندگانه
44
سیستم آمونیاک- گاز کربنیک
44
سیستم سه تایی
46
سیستم چهارتایی
47
بررسی فنی عمل Stripping
47
راکتور Reaetor
48
استریپر Stripper
وضعیت اوره ، آمونیاک در جهان
وضعیت اوره ، آمونیاک در ایران
مقایسه ظرفیت تولید کنندگان اوره و آمونیاک کشور
تحلیل بنیادی سهام پتروشیمی شیراز
بررسی وضعیت تولید شرکت
بررسی وضعیت فروش شرکت
بررسی بهای تمام شده کالای فروش رفته
طرح های در دست اجرای شرکت
نتیجه گیری و برآورد قیمت هر سهم شرکت
;
;
;
;