صغرا

  • ۰
  • ۰
تحقیق

لینک *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه16

فهرست مطالب

سیستم&zwnj های پالپ کردن سیستم&zwnj های بریک شستشوی گوجه&zwnj فرنگی سورتینگ و لکه&zwnj گیری له&zwnj کردن و آماده کردن پالپ گوجه&zwnj فرنگی تولید رب مخزن شستشو حرارت دادن اولیه مقدمه

از نظر گیاه&zwnj شناسی، گوجه&zwnj فرنگی نوعی میوه محسوب می&zwnj شود، ولی اکنون در اکثر تقسیم&zwnj بندی&zwnj ها به عنوان سبزی تلقی می&zwnj شود. علت آن است که طی سال&zwnj های متمادی همراه سبزی&zwnj ها در سالاد بکار می&zwnj رفته است.

گوجه&zwnj فرنگی میوه&zwnj ای غنی از ویتامین « آ و ث» می&zwnj باشد. 30 گرم از گوجه&zwnj فرنگی حاوی 80 واحد ویتامین آ و 70 میلی&zwnj گرم ویتامین ث است.

اسیدکردن گوجه&zwnj فرنگی قبل از فرآوری

معمولاً وقتی گوجه&zwnj فرنگی pH آن بالا رود، زودتر در معرض فساد قرار می&zwnj گیرد. کنسرو گوجه&zwnj فرنگی درسته وقتی pH آن از 6/4 فراتر رود، اسپورهای میکروارگانیزم فلت ـ سوز یعنی باسیلوس ترمواسید وراس بیشتر زنده می&zwnj ماند.

جلوگیری از زنده ماندن اسپورهای فلت سوور را می&zwnj توان با تنظیم pH در حد 1/4 تا 3/4 تنظیم کرد. یکی از طرق کنترل pH، استفاده از اسیدهای خوراکی مانند اسیدسیتریک، مالیک و فوماریک است، ولی اسید سیتریک تنها اسیدی است که کاربرد زیادی برای این منظور دارد.

در مورد کنسرو کردن آب گوجه&zwnj فرنگی، نیازی به تنظیم اسیدیته نیست، بلکه می&zwnj توان آن را در دمای بالا (120 درجه سانتیگراد به مدت 42 ثانیه)&zwnj در مبدل&zwnj های حرارتی لوله&zwnj ای با صفحه&zwnj ای استریل کرده و در این روش بدون استثناء تمام اسپورهای فلت ـ سوور از بین می&zwnj رود. اسیدی کردن به عنوان یک عمل، کمک فرآوری برای حفاظت گوجه&zwnj های غیراستریل جهت جلوگیری از فساد در طی حمل و نقل از مزرعه به کارخانه روش مفیدی است.

سیستم&zwnj های شستشو و سورتینگ

بعد از دریافت گوجه&zwnj فرنگی ابتدا شستشو و سپس سورت می&zwnj شود تا میوه&zwnj های معیوب تفکیک شود. در این مرحله عمل لکه&zwnj گیری نیز انجام می&zwnj گیرد، ملزومات و دستگاه&zwnj هایی که برای این مرحله از تولید رب اخیراً توسعه یافته، سیستم&zwnj های شستشوی جدید است. در این سیستم&zwnj ها از کانال آب و یا استخر شستشو استفاده می&zwnj شود. گوجه&zwnj فرنگی ابتدا با جریان آب به استخر هدایت شده و در آنجا با کمک هوا یا جت بخار تمیز و سپس از داخل استخر، توسط یک نقاله خارج می&zwnj شود. گوجه&zwnj فرنگی&zwnj های کثیف و آلوده به تخم مگس دروزوفیلا را با آب گرم که دمای آن حدود 50 درجه سانتیگراد است، شستشو می&zwnj دهند. در موقع شستشو



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109351-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%8a-%da%af%d9%88%d8%ac%d9%87/
  • ۹۵/۰۷/۱۰
  • tyusre vcjll

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی