
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه16
فهرست مطالب
سیستم&zwnj های پالپ کردن سیستم&zwnj های بریک شستشوی گوجه&zwnj فرنگی سورتینگ و لکه&zwnj گیری له&zwnj کردن و آماده کردن پالپ گوجه&zwnj فرنگی تولید رب مخزن شستشو حرارت دادن اولیه مقدمه
از نظر گیاه&zwnj شناسی، گوجه&zwnj فرنگی نوعی میوه محسوب می&zwnj شود، ولی اکنون در اکثر تقسیم&zwnj بندی&zwnj ها به عنوان سبزی تلقی می&zwnj شود. علت آن است که طی سال&zwnj های متمادی همراه سبزی&zwnj ها در سالاد بکار می&zwnj رفته است.
گوجه&zwnj فرنگی میوه&zwnj ای غنی از ویتامین « آ و ث» می&zwnj باشد. 30 گرم از گوجه&zwnj فرنگی حاوی 80 واحد ویتامین آ و 70 میلی&zwnj گرم ویتامین ث است.
اسیدکردن گوجه&zwnj فرنگی قبل از فرآوری
معمولاً وقتی گوجه&zwnj فرنگی pH آن بالا رود، زودتر در معرض فساد قرار می&zwnj گیرد. کنسرو گوجه&zwnj فرنگی درسته وقتی pH آن از 6/4 فراتر رود، اسپورهای میکروارگانیزم فلت ـ سوز یعنی باسیلوس ترمواسید وراس بیشتر زنده می&zwnj ماند.
جلوگیری از زنده ماندن اسپورهای فلت سوور را می&zwnj توان با تنظیم pH در حد 1/4 تا 3/4 تنظیم کرد. یکی از طرق کنترل pH، استفاده از اسیدهای خوراکی مانند اسیدسیتریک، مالیک و فوماریک است، ولی اسید سیتریک تنها اسیدی است که کاربرد زیادی برای این منظور دارد.
در مورد کنسرو کردن آب گوجه&zwnj فرنگی، نیازی به تنظیم اسیدیته نیست، بلکه می&zwnj توان آن را در دمای بالا (120 درجه سانتیگراد به مدت 42 ثانیه)&zwnj در مبدل&zwnj های حرارتی لوله&zwnj ای با صفحه&zwnj ای استریل کرده و در این روش بدون استثناء تمام اسپورهای فلت ـ سوور از بین می&zwnj رود. اسیدی کردن به عنوان یک عمل، کمک فرآوری برای حفاظت گوجه&zwnj های غیراستریل جهت جلوگیری از فساد در طی حمل و نقل از مزرعه به کارخانه روش مفیدی است.
سیستم&zwnj های شستشو و سورتینگ
بعد از دریافت گوجه&zwnj فرنگی ابتدا شستشو و سپس سورت می&zwnj شود تا میوه&zwnj های معیوب تفکیک شود. در این مرحله عمل لکه&zwnj گیری نیز انجام می&zwnj گیرد، ملزومات و دستگاه&zwnj هایی که برای این مرحله از تولید رب اخیراً توسعه یافته، سیستم&zwnj های شستشوی جدید است. در این سیستم&zwnj ها از کانال آب و یا استخر شستشو استفاده می&zwnj شود. گوجه&zwnj فرنگی ابتدا با جریان آب به استخر هدایت شده و در آنجا با کمک هوا یا جت بخار تمیز و سپس از داخل استخر، توسط یک نقاله خارج می&zwnj شود. گوجه&zwnj فرنگی&zwnj های کثیف و آلوده به تخم مگس دروزوفیلا را با آب گرم که دمای آن حدود 50 درجه سانتیگراد است، شستشو می&zwnj دهند. در موقع شستشو

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109351-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%8a-%da%af%d9%88%d8%ac%d9%87/
- ۹۵/۰۷/۱۰